Pozos Dulces


I Malaga får du dagligen uppleva stadspulsen i kombination med havsbrisen och stränderna. En stor förändring har skett det senaste decenniet då staden har gått från att betraktas som en industriort till en blomstrande kulturpärla. Det är inte bara en internationell flygplats, här finns mycket mer att uppleva. Malaga har blivit ett kulturellt centrum med över 30 museer, bland annat Picassomuseet, Centre Pompidou och Carmen Thyssen.

Malaga är den största staden på Costa del Sol och Malagaprovinsens huvudstad. Centrala delarna av staden bebos av drygt en halv miljon invånare och hela storstadsområdet av nära en miljon vilket gör Malaga till Spaniens femte största stad. Det råder ett subtropiskt medelhavsklimat som innebär att staden erbjuder solsken året om och bland de varmaste vintrarna i Europa där dagstemperaturen sällan understiger 15 grader. Hamnen, strandremsan och den historiska stadskärnan har under åren förädlats genom ett stort kulturellt utbud, rikt affärsliv och andalusisk gastronomi.

MALAGA – ”CITY INDUSTRIALE APARTMENTS” I EN AV DE MEST ATTRAKTIVA OCH SNABBVÄXANDE STORSTÄDERNA I SPANIEN
Den snabbt växande staden Malaga är ett fascinerande ställe med en rik och unik historia med en stor utvecklings- och investeringspotential. Det sägs att Malaga har Europas bästa klimat, så tillsammans med den avspända medelhavsatmosfären gör det Malaga till den givna platsen att njuta av det goda livet. Här råder ett lugnare tempo än i de nordligare städerna av Spanien, kanske för att solen skiner så mycket och för att värmen håller i sig långt in på senhösten.

Malaga är en kulturstad där både konstnären Pablo Picasso och flamencon har sitt ursprung. När man inte besöker museum, konserter och andra sevärdheter kan man spendera dagarna på stranden som ligger just intill centrum.

Mitt i centrala Malaga – Centro Historico – utvecklar vi just nu 11 stycken voluminösa lägenheter med 4 meter i takhöjd och total lägenhetsyta om ca 840 kvm. En ståtlig lagerbyggnad av betong och kalksten omvaldas till stans fräckaste boende i en ”city industriale stil”. Komplexets läge har ett enastående lugn och en avkopplande atmosfär men med hela stadens puls runt hörnet.

*Samtliga bilder i denna presentation skall ses som typexempel och inspirationskälla för att visa typen av arkitektur och bebyggelse.

Information om lägenheterna

CITY APARTMENTS i CENTRO HISTORICO MALAGA

”Industriale design” i unik byggvolym

Fastigheten är centralt belägen vid Calle Pozos Dulces 12-14

Varje lägenhet utgör en egen fastighet

11, till form och yta, unika lägenheter

Ytor: från 55 – 100 kvm

Takhöjd: ca 4 m

Arkitekt: Gonzalez & Jacobson

Vid försäljning erbjudes Classic Living ”Service Lifestylepaket” –  Läs mer

Projektering pågår

Säljstart Q3 2017

Broschyrer för nedladdning:

Pozoz Dulces – City apartments Malaga – Broschyr – Ladda nedVisa
Pozoz Dulces – City apartments Malaga – Bilaga – Ladda nedVisa
Pozoz Dulces – Skiss fasad – Bilaga – Ladda ned

Ladda ned en köpguide:  Klicka här

*Informationen på denna webbplats är preliminär och utgör inte avtalsunderlag. Information om projektens utveckling kommer att publiceras löpande.
Fullständiga köpehandlingar, inklusive byggbeskrivningar, typbeskrivning av lägenheterna, ritningar, mm, kommer att tillhandahållas innan avtalets undertecknande.

Fakta om projektet

Läge Malaga CITY - Centro Historico, Calle Pozos Dulces.
Total projektyta ca 840 kvm
Antal lägenheter 11
Yta lägenhet ca. 55-100 kvm
Byggstart Q 4, 2017
Tillval Classic Livings "Service Lifestyle"
Övrigt Rumshöjd 4,2 + 4,12m (möjlighet att inreda loft)
Två hissar
Varje lägenhet utgör egen fastighet

Planskisser

PLAN 1 Ladda ned Se dokument
PLAN 2 Ladda ned Se dokument
LÄGENHET 01 Ladda ned Se dokument
LÄGENHET 02 Ladda ned Se dokument
LÄGENHET 03 Ladda ned Se dokument
LÄGENHET 04 Ladda ned Se dokument
LÄGENHET 05 Ladda ned Se dokument
LÄGENHET 06 Ladda ned Se dokument
LÄGENHET 11 Ladda ned Se dokument
LÄGENHET 12 Ladda ned Se dokument
LÄGENHET 13 Ladda ned Se dokument
LÄGENHET 14 Ladda ned Se dokument
LÄGENHET 15 Ladda ned Se dokument

Kontakta oss

Kontakta oss gärna för mer information kring våra nya lägenheter i Malaga, eller fyll i intresseanmälan så kontaktar vi er.
+34647648419

info@classiclivingcl.com

Till kontaktsidan

Registrera ditt intresse